Η νέα ηλικία του παιχνιδιού χαρτοπαικτικών λεσχών

Η ανθρωπότητα έχει παίξει το χρόνο ημιτόνου αμνημόνευτο. Ίσως είναι η φύση του ατόμου για να θελήσει πάντα περισσότεροι, για να θελήσει πάντα να κερδίσει πολλά χρήματα χωρίς εργασία για το. Ίσως το αληθινό παιχνίδι άρχισε ως σύστημα divination, να δει εάν οι Θεοί ήταν ευνοϊκοί. Αυτά τα συστήματα υπάρχουν σε πολλές διαφορετικές μορφές, σε Tarot, ή τους ρούνους, ή τα φύλλα τσαγιού, ή τα κόκκαλα ανάγνωσης. Οι όλες διατριβές είναι τρόποι να φανεί εάν η τύχη είναι στην πλευρά σας. Και έπειτα οι άνθρωποι άρχισαν τα στοιχήματα για να δουν εάν η τύχη ήταν στην πλευρά τους και ήρθε έτσι η ηλικία των χαρτοπαικτικών λεσχών.

Όταν οι άνθρωποι έχασαν τη θρησκεία τους και η αρχισμένη τοποθέτηση στοιχηματίζει στα φαινομενικά αυθαίρετα περιστατικά, διαπιστώθηκε ότι τα συνηθισμένα παιχνίδια άρχισαν να φθείρουν αρκετά γρήγορα. Τα νέα παιχνίδια εφευρέθηκαν, όπως το blackjack, craps , η ρουλέτα και το keno. Ξαφνικά οι άνθρωποι παντού έψαχναν τους τρόπους να κάνουν ένα γρήγορο buck. Πρώτα σε αυτά τα παιχνίδια παίχτηκε στις γωνίες οδών και τους σκιερούς φραγμούς, αλλά σύντομα εξέλιξαν και έκαναν τον τρόπο τους στην υψηλή κοινωνία. Φυσικά, ο ενθουσιασμός των παιχνιδιών αποδείχθηκε σε ακαταμάχητο, δεδομένου ότι οι άνθρωποι που έπαιξαν τώρα δεν ενδιαφέρθηκαν φυσικά για τα χρήματα, δεδομένου ότι είχαν πάρα πολύ για να αρχίσουν με, αλλά για τη βιασύνη αδρεναλίνης της νίκης του jackpot.

Εντούτοις, υπήρξαν πάντα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών που ήταν πάντα η περιοχή των plebeians. Τέτοιοι ήταν αυτόματοι πωλητές. Για ένα μικρό χρηματικό ποσό ο φορέας μπορεί να κερδίσει τα πολύ μεγάλα ποσά των χρημάτων. Οι φτωχοί άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να υπομείνουν tedium τέτοιων μηχανών μόνο για την πιθανότητα στο όνειρο να είναι πλούσιοι.